Annonce:


Blodtryksmåler
Indhold på siden:

AEG Blodtryksmåler.
AEG BMG 5610 er en fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler som er ideel til brug i hjemmet. Med sin store LCD-skærm er den nem at bruge og blodtryksmåleren er ligeledes klassificeret i henhold til WHO (World Health Organisation) karaktersystem.  Blodtryk målerækkevidde: Sys: 60 til 260 / Dia: 40 til 199 mmHg.
Kategori: Helse - Mænd / Personlig pleje / Sundhed & velvære / Blodtryksmålere
Rapid Clear Blodtryksmåler - 1 stk.
Rapid Clear er en automatisk, digital blodtryksmåler til hjemme- og klinikbrug.Derfor skal du vælge en Rapid Clear blodtryksmålerHurtig og præcis måling af dit blodtrukViser forhåndsmåling under oppustningsfasenIndbygget hukommelse der kan huske op til 200 (100x2) af dine målinger Udregner gennemsnit: Få nemt.
Kategori: Helse - Sygeplejeartikler
Testdig Blodtryksmåler 1 Stk -.
Testdig Blodtryksmåler LD-575 er klinisk valideret og godkendt med både BHS (British Hypertension Society) og ESH -mærket (European Society of Hypertension).Instrumentet er nemt at bruge med én-knaps funktion og kan genkalde de sidste 90 målinger samt vise et gennemsnit af de sidste 3 målinger.Derudover er.
Kategori: Helse - Fritid og helbred Sygeplejetilbehør Blodtryks- og pulsmåling
Beurer BC 85 Blodtryksmåler.
Beurer BC 85 Blodtryksmåler Super blodtryksmåler til brug på håndledet i en ekstra slim model. Beurer BC 85 Blodtryksmåler er med innovativ Bluetooth overførsel af data, enten via USB kabel eller Bluetooth til din smartphone eller computer. Download appen Health Manager og du kan nemt og overskueligt følge.
Kategori: Helse - Pleje Blodtryksmåler
Medivon PM-3 Blodtryksmåler.
Medivon PM-3 Blodtryksmåler Display: digital LCD-skærm 55 x 44 mm Display: systole, diastole, puls, dato, tid Måleprincip: oscillometrisk Måleområde: - Blodtryk: 0-299 mmHg - Puls: 40-199 slag / minut Nøjagtighed for blodtryksmåling: +/- 3 mmHg Pulsmålingens nøjagtighed: +/- 5% Målestation: overarm.
Kategori: Helse - Hjem og fritid - Personlig Pleje - Hygiene & Helbred
Beurer Blodtryksmåler BM 35 (BM35).
.
Kategori: Helse - Helbred|
AEG Blodtryksmåler BMG 5612.
Blodtryksmåler, trådløs, hvid/grå.
Kategori: Helse - Helbred
Beurer BM 85 Blodtryksmåler med Bluetooth.
Beurers prisvindende BM 85 er topmodellen inden for blodtryksmålere til overarmen. Manchet størrelse 22-42 cm.Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til overarmen med patenteret hvileindikator og “inflation technology”, som sikrer en hurtig og nøjagtig måling. Apparatet har arytmi detektor, som giver advarsel.
Kategori: Lingeri - Blodtryksmålere
Medisana Overarm Blodtryksmåler Medisana SL 300 79452.
.
Kategori: Helse - Fritid & husholdning Sundhed & wellness Blodtryksmålere
König KN-BLDPRESS40B Bluetooth-blodtryksmåler til overarmen - TILBUD NU.
Blodtryksmåler, der sættes på overarmen, så du kan kontrollere dit eget blodtryk og holde styr på din sundhed. Måleren er udstyret med automatisk o... - TILBUD NU, pris kun 269,00 (før 329,00).
Kategori: Helse - Sundhed » Blodtryksmonitor
BEURER BM58 Blodtryksmåler.
.
Kategori: Helse - Blodtryksmålere
Soehnle SystoMonitor 300 blodtryksmåler.
Fuldautomatisk og meget præcis blodtryksmåler. Placer den på overarmen og start målingen med et enkelt tryk på en knap. Værdierne vises på en stor LCD-skærm med letlæselige tal indsat i WHO’s farvetabel, så du straks kan se, om dit blodtryk er i orden..
Kategori: Kampsport og fitness - Isenkram og bolig|Fitness maskiner|Måleudstyr og ure
Beurer BM77 Blodtryksmåler med Bluetooth....
Beurer BM77 er en fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til overarmen. Den har indbygget bluetooth teknologi, trådløs overførsel af målinger og en pateneret hvileindikator. Apparatet er udstyret med arytmi detektor, som giver information i tilfælde af uregelmæssig hjerterytme. BM77 gemmer målingerne med tid.
Kategori: Kampsport og fitness - GADGETS Blodtryksmålere
Beurer blodtryksmåler - BM40.
Blodtryksmåler fra Beurer Denne fuldautomatiske blodtryks- og pulsmåler bruges på overarmen og er udstyret med en WHO indikator, som giver en grafisk visning af blodtryksværdierne. Hukommelse 2 x 60 målinger Signal ved forkert anvendelse Stor letlæselig skærm Den viser den gennemsnitlige værdi af alle lagrede.
Kategori: Anden personlig pleje - Bolig El-personlig pleje Kolesterol- & blodtryksmålere
Automatisk blodtryksmåler til overarmen.
Måler med automatisk oppumpning og måling til bekvem kontrol af blodtrykket derhjemme. Den er udstyret med en indikator, der viser øjeblikkelige testresultater, og gemmer op til 60 målinger til visning af udviklingen i blodtrykket over en længere periode..
Kategori: Anden personlig pleje - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Beurer Blodtryksmåler BM 55.
.
Kategori: Anden personlig pleje - Sundhed
KÖNIG - Digital blodtryksmåler - Overarmstype TILBUD NU.
Hold øje med dit blodtryk uden at du behøver at tage til lægen. Med denne prof. digitale blodtrykmåler kan du sidde der hjemme og måle blodtrykket på overarmen helt som din læge ville gøre det. Enheden er udstyr... - TILBUD NU, pris kun 349,00 (før 495,00).
Kategori: Anden personlig pleje - Forbrugerelektronik » Sport og personlig pleje
BEURER BM58 Blodtryksmåler.
.
Kategori: Anden personlig pleje - Blodtryksmålere
Blodtryksmåler til overarm - Andon KD-558.
Automatisk blodtryksmonitor med blodtryksmåler. Let anvendelig og fuldautomatisk blodtryksmåler Andon Health KD-558. Blodtryksmåleren har en manchet med en manchetstørrelse på 22 – 30 cm. Manchetten er let at tilslutte monitoren..
Kategori: Diverse - Personlig pleje - Blodtryksmåler
V3
Kategorier p sider:

Sundhed D vitamin Proteinpulver Slanketilbud Soya youhurt God rd om helsekost Naturlgemidler diverse Helse diverse B vitamin E vitamin Banandessert Ris a la mande uden mlk Helsekost Online opskrifter C vitamin Multivitaminer Musli Urter Sundhedsportaler Lgemiddel Helse og sknhed Blodtryksmler Vitaminer Helsekost bger diverse Fiskeolie Vitaminer diverse Kampagnetilbud Naturprodukt Helsekost diverse Kosttilskud Pizza Naturmedicin
 
 
 Du er her: Helsekost - Netannoncer Helsekost - - Hvad er Helsekost en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne p denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.