� 2,5 dl lunkent vand
� 25 gram gær
� ca. 250 gram fuldkornsspeltmel
� 1 tsk. honning
� 1 tsk. havsalt, f.eks. himalayasalt eller urtesalt
Fyld efter behag:
� Grøntsagspizza: Peberfrugt, agurk, tomat, majs, broccoli, blomkål, oregano, timian, chili.
� Frugtpizza: Ananas, melon.
� Skinkepizza: Skinke, tomat, mayonaise, havsalt, chili
� Æggepizza: Æg, tomat, mayonaise, havsalt, chili
� Ostepizza: Revet ost, tomat, peberfrugt
Eksperimenter gerne med forskelligt fyld. Mulighederne for variation er utallige.
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 200 grader C.
Opløs gæren i vandet og tilsæt speltmel, honning og salt. Ælt dejen på et melet bord, rul den ud og læg den i en bradepande. Læg fyldet ovenpå.
Bag pizzaen i ovnen i 15 minutter ved 200 grader C.