kog risengrøden som du plejer, men erstat mælken med soja- og / eller rismælk.
4 - 6 pers 7-8 dl afkølet risengrød 4 spsk vaniljesukker 125 g smuttede og hakkede økologiske mandler 300 ml soya-PISKE-fløde 1 tsk mandelessens fra Urtegården eller tørret vaniljepulver øko fra Urtekram
Sojafløden piskes med elpisker til den er let og luftig.Vaniljesukker, hakkede mandler og evt mandelessens / vaniljepulver blandes forsigtigt i,sammen med den afkølelde risengrød.
Serveres med økologisk kirsebærsovs.
Kategorier på sider:
E vitamin God rd om helsekost Helse og sknhed Ris a la mande uden mlk D vitamin Musli Vitaminer diverse Banandessert Fiskeolie Lgemiddel Blodtryksmler Urter Slanketilbud B vitamin Soya youhurt Helsekost Sundhed Sundhedsportaler Helsekost diverse Vitaminer C vitamin Kampagnetilbud Naturmedicin Naturlgemidler diverse Naturprodukt Helsekost bger diverse Helse diverse Kosttilskud Multivitaminer Proteinpulver Pizza Online opskrifter